Nova vest
Fudbal

Subota, 22.08.2009.

10:10

Sport: "Antić na klupi Partizana?"

Selektor Srbije Radomir Antić kandidat je broj jedan za novog trenera Partizana.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Iskusni stručnjak vrlo lako bi mogao da se vrati u svoj nekadašnji klub. Neki koraci su već učinjeni u tom pravcu, a preprema zvana selektorsko mesto ne bi morala da bude nepremostiva.

Crno-beli su već imali jedno takvo iskustvo i to vrlo uspešno kada je Ivica Osim predvodio Partizan i nacionalni tim. Pokušano je slično rešenje i pre dve godine kada je trener bio Miroslav Đukić. Dobra stvar za "crno-bele" je činjenica da je predsednik FSS Tomislav Karadžić, nekadašnji prvi čovek Partizana, koji bi sigurno pronašao kompromisno rešenje.

"U sledećih šest dana imamo dve važne utakmice sa Javorom i Žilinom. Imamo rezultat protiv Slovaka koji je pozitivan i daje pravo da se nadamo. Imamo kvalitet da prođemo i prezimimo u Evropi. Zato smo došli do zaključka koji je svojstven velikom klubu, a to je da damo poverenje ljudima iz stručnog štaba i naravno prvom treneru, da završe ove dve utakmice i obezbede nam opstanak u Evropi, jer Partizan to zaslužuje", rekao je Dragan Đurić, predsednik Partizana.

To praktično znači da budućnost Slaviše Jokanovića zavisi upravo od opstanka u Evropi. U slučaju neuspeha, Radomir Antić bi trebalo da dobije prednost u odnosu na ostale kandidate koji se ovih dana pominju u medijima, kao potencijalni naslednici Jokanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve