Nova vest
Fudbal

Petak, 21.08.2009.

12:13

Ivan Gvozdenović u Vojvodini

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ivan Gvozdenović potpisao je dvogodišnji ugovor sa novosadskom Vojvodinom, prenosi dnevna štampa.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Gvozdenović je angažovan zbog činjenice da su Novosađani imali problema sa pozicijom koju pokriva reprezentativac Ugande Kizito koji je zbog povrede propustio početka sezone. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Briža proveo je prolećni deo sezone u Ljutice Bogdana ali je odigrao samo sedam utakmica.

Ivan Gvozdenović je rođen 1978. godine u Boru.

Karijeru je počeo u lokalnom klubu, posle jednogodišnjih boravaka u Pirotu i Kruševcu sa 19 godina je došao u Crvenu zvezdu. Jednu sezonu je bio pozajmljen Milicionaru a za Zvezdu je odigrao 93 utakmice do 2002. godine kada je prešao u Klub Briž.

Za belgijski klub nastupao je do 2007. godine, uz jednu pozajmicu Mecu, a od 2007. godine do sada menjao je klubove i igrao malo, za bukureštanski Dinamo, Metalurg iz Donjecka i Crvenu zvezdu.

Dok se ne vrati u takmičarsku formu Gvozdenović će raditi po posebnom programu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve