Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2009.

21:25

Zdravstveni problemi Prosinečkog

Član najtrofejnije generacije Crvene zvezde Robert Prosinečki smešten je u bolnicu zbog slabosti i vrtoglavice.

Izvor: B92, index.hr

Autor:B92, index.hr

Default images

Nekadašnjem reprezentativcu SFRJ i Hrvatske pozlilo je tokom letovanja na Jadranu, pa je prebačen u bolnicu u Šibeniku. Jedan od najboljih tehničara sa ovih prostora ima zdravstvene tegobe još od juna, kada mu je pozlilo prvi put, a ovo mu je peti boravak u bolnici za ova dva meseca.

Krajem jula njemu su lekari u Zagrebu dijagnostkovali virusnu upalu centra za ravnotežu. Oporavak od te upale traje tri nedelje, uz potpuno mirovanje. Radi se o bolesti koja izaziva bol prilikom pomeranja glave i vrata, mučninu i povraćanje.

Prosinečki zbog toga nije putovao sa reprezentacijom Hrvatske u Minsk, ali su se problemi nastavili.

"Iako vrtoglavice više nisu tako jake, još uvek osećam tegobe. Malaksao sam, pa sam prema savetu lekara iz Zagreba otišao u bolnicu u Šibeniku. Odmah sam primio infuziju, sada se bolje osećam i s porodicom odmaram u Vodicama", izjavio je Prosinečki, a prenosi Večernji list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve