Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2009.

09:42

Vidić spreman za Francuze

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Vidić biće spreman za utakmicu protiv Francuske, koju će Srbija u kvalifikacijama za SP igrati 9. septembra na Marakani.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Ohrabrujuću vest za sve ljubitelje fudbala, a pogotovo za selektora Srbije Radomira Antića, Vidić je potvrdio u izjavi za "Sportski žurnal".

"Pre dva dana sam počeo da treniram. Potrebno mi je dve - tri nedelje kondicionog dela da bih bar jednom bio u ekipi Mančestera uoči utakmice sa Francuskom. Nadam se da će sve biti kako očekujem i da ću igrati na Marakani protiv Francuza", rekao je Vidić.

U kvalifikacionoj grupi 7 Srbija vodi sa 18 bodova iz sedam mečeva. Francuska je druga sa 13 iz šest duela. Do kraja kvalifikacija Srbija pored duela sa Francuskom igra i protiv Rumunije u Beogradu, a gostuje Litvancima. Francuzi imaju još tri meča na San-Deniju: Rumunija 5. septembra, Farska ostrva 10. oktobra i Austrija 14. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve