Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2009.

21:44

Siti Mesiju ponudio blanko ček

Mančester Siti ponudio je najboljem Barselone, Argentincu Lionelu Mesiju da sam na čeku ispiše sumu za koju je raspoložen da pređe u taj klub.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Engleski novinari podsećaju da su novi vlasnici Mančester Sitija, bogati arapski investitori, bili spremni da Barseloni plate obeštećenje uod 150 miliona evra i navode da su sada čvrsto rešili da angažuju najvećeg favorita za osvajanje "Zlatne lopte" "Frans fudbala".

Engleski klub je tada nudio Mesiju godišnju paltu od 12 miliona evra, a sada je spreman da mu ostavi slobodu da sam odluči za koliku platu će igrati.

Ostrvski mediji podsećaju, medjutim, da je argentinski reprezentativac zadovoljan u Barseloni i da se očekuje da će uskoro potpisati novi ugovor, do 2014, po kome će zaradjivati 9,5 miliona evra godišnje.

Maradona se žali na Mesija

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona požalio se novinarima da ga najbolji igrač državnog tima Lionel Mesi ignoriše i da mu se ne javlja na telefonske pozive.

"Stalno pokušavam da ga dobijem, ali mi se ne javlja. Čini mi se da bi lakše došao do predsednika SAD Baraka Obeme nego do njega", kazao je Maradona.

On je izjavio da Mesija dugo nije ni video ni čuo i da je ljut zbog takvog njegovog ponašanja.

"Ne znam u čemu je problem, ali on očigledno postoji. On će, naravno, kao i uvek imati dobar izgovor što mi se nije javljao, a to mi se uopšte ne sviđa", rekao je nekadašnji najbolji svetski fudbaler.

Argentinski novinari prenose da atmosfera u državnom timu te zemlje u poslednje vreme nije sjajna i da sve ivše igrača okreće ledja Maradoni, koji je zbog toga zabrinut za svoju selektorsku poziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve