Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2009.

20:15

Južna Afrika - Srbija (19h)

Fudbaleri Srbije igraju u sredu u Pretoriji (19h) prijateljski meč protiv Južne Afrike.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da će prijateljska utakmica sa Južnom Afrikom biti dobra prilika za pojedine mlade igrače da se dokažu. "Probaćemo da proširimo mogućnosti naše selekcije i da nastavimo da gradimo autoritet nacionalnog tima.

O problemima i izostancima nećemo da pričamo, naprotiv, kad je već takva situacija, raduje me podatak će nekoliko mladjih igrača dobiti šansu u A timu", izjavio je Antić na konferenciji za novinare u Pretoriji.

Selektor Srbije kazao je i da će ekipa pokušati da se u što boljem svetlu predstavi navijačima u zemlji domaćina Svetskog prvenstva 2010.

"Imaćemo sve uslove da se u pravom svetlu pokažemo na tlu gde će sledeće godine biti odigran svetski šampionat na kojem će, nadam se, učestvovati i Srbija. U suštini, prijateljski mečevi ne postoje, pogotovo ne kada nas očekuje jesen i rasplet u kvalifikacijama", poručio je Antić.

Posle sedam odigranih utakmica u Sedmoj grupi kvalifikacija za SP ekipa Srbije vodi sa 18 bodova, osam više od Francuske koja ima dva meča manje.

Srbija će 9. septembra, u meču koji će najverovatnije odlučiti pobednika grupe, dočekati Francusku na beogradskoj Marakani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve