Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2009.

18:43

Huntelar još uvek ljut na Real

Novi fudbaler Milana Klas Jan Huntelar izjavio je da je još uvek ljut zbog načina na koji se prema njemu u prelaznom roku ophodio bivši klub Real Madrid.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Holanđanin je prošle nedelje potpisao četvorogodišnji ugovor sa Milanom, nakon što je u Real došao novi napadač Karim Benzema iz Liona. Prema Huntelarovim rečima, do problema sa upravom Reala došlo je kada je odbio da predje u nemački Štutgart, sa kojim je španski klub već postigao dogovor o obeštećenju.

"Uprava Madridjana se nije ponašala u skladu sa renomeom kluba u kojem rade. Odjednom su mi rekli da je moj novi klub Štutgart, što me je iznerviralo. Ipak, zahvaljujući mom menadžeru, sve se završilo na najbolji način", rekao je Huntelar za italijansku televiziju Skaj.

Huntelar je dodao da je bio lepo dočekan u Realu u decembru prošle godine, ali da je u prolećom delu sezone iz njemu nepoznatih razloga, pao u drugi plan kod trenera Huandea Ramosa.

"Prvih nekoliko meseci osećao sam se odlično, ali onda je sve krenulo na gore. Uopšte nisam bio u konkurenciji za prvi tim i osećao sam se beskorisno, ali je moj um jak i sve sam izdržao. Jedino lepo što mi je ostalo iz Reala jeste odnos sa navijačima tog kluba", zaključio je Huntelar.

Huntelar je u Realu odigrao 20 utakmica i postigao osam golova. On je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za PSV Ajndhoven, De Grafšap, Herenven i Ajaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve