Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2009.

15:33

Džerard ne igra protiv Holandije

Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard propustiće prijateljski meč reprezentacija Engleske i Holandije u sredu u Amsterdamu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Džerard neće biti u sastavu ’Gordog Albiona’ zbog problema sa preponama.On je u ponedeljak trenirao sa reprezentacijom, ali je tokom treninga osetio blage bolove, posle čega je, preventive radi, doneta odluka da on propusti meč sa Holandijom. U međuvremenu, ostatali izabranici selektora Fabija Kapela otputovali su za Holandiju, gde će u utorak odraditi jedan trening na ’Amsterdam Areni’.

Golman engleske selekcije Ben Foster je takođe zamenjen sa Džoom Hartom iz Birmingema. Foster se povredio tokom meča Superkupa Engleske, u kome je njegov Mančester junajted poražen od londonskog Čelsija posle boleg izvođenja penala (2:2).

Engleska vodi u šestoj kvalifikacionoj grupi sa maksimalnim učinkom posle sedam odigranih mečeva. Drugo mesto dele selekcije Hrvatske i Ukrajne, sa 11 bodova posle šest odigranih utakmica. Četvrta je Belorusija sa devet bodova iz pet utakmica, a potom sledi Kazahtan sa tri i poslednjeplasirana Andora koja, u dosadašnjem toku kvalifikacija, nije uspela da osvoji nijedan bod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve