Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2009.

22:57

Riberi počeo da trenira sa ekipom

Fudbaler minhenskog Bajerna i reprezentativac Francuske Frenk Riberi, u sredu je, prvi put posle skoro mesec dana, trenirao sa ostatkom ekipe.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Riberi zbog povrede stopala, a potom i levog kolena ,nije trenirao od jula i još uvek je neizvesno da li će nastupiti u subotu, u prvom kolu Bundeslige. Trener Bajerna Luj van Gal je saopštio je da 26-godišnji Riberi u subotu sigurno neće biti u startnoj postavi protiv Hofenhajma.

"Znam da Riberi sigurno neće početi meč, ali će biti na klupi. Sezona je praktično već počela, a Frenk je tek danas prvi put trenirao. Moramo da ga polako uvodimo u ritam, što je vrlo teško. On je danas izdržao ceo trening", rekao je holandski trener.

Međutim, selektor reprezentacije Francuske Remon Domenek uvrstio je Riberija u tim za utakmicu sa Farskim Ostrvima, koja se igra već u sredu, 12. avgusta, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve