Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2009.

21:38

Lil - Sevojno (19h)

Fudbaleri Sevojna gostuju u četvrtak francuskom Lilu (19h), u revanš meču trećeg kola kvalifikacij aza Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U prvom meču odigranom pre nedelju dana na stadionu Partizana Lil je pobedio sa 2:0, ali odbrambeni fudbaler srpskog predstavnika Radoš Bulatović rekao je da se njegov tim neće predati.

„Lil je veliki favorit, ali mi se nećemo unapred predati. Pokušaćemo da u Lilu ostavimo bolji utisak od onog u Beogradu. Važno je samo da koncentraciju održimo na visokom nivou i da strpljivo čekamo svoju priliku. Večliko je iskustvo za nas što ćemo sa takvom ekipom igrati još jednu utakmicu. Kod njih se zna ko šta radi i veoma su uigrani. Igraju brzo i sve čine u pokretu. Ipak, mi u revanšu nemamo šta da izgubimo“, rekao je Bulatović.

Bojan Timić takođe je optimista pred revanš iako su Francuzi slavili u prvom meču.

„Imamo snage da pokažemo bolju igru od one u prvom meču. Ako prvi postigeno gol, ići ćemo na sve ili ništa, jer nemamo šta da izgubimo. Borićemo se, pa šta bude. I ako izgubimo neće biti strašno jer smo iskusili Evropu i stekli veliko iskustvo pred prvenstvene borbe“, rekao je Timić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve