Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2009.

17:46

Ereso:Aguero vredi preko 60 miliona

Čelnici Atletika iz Madrida poručili su zainteresovanim klubovima da možda ni ponuda od 60 miliona evra neće biti dovoljna za transfer napadača Serhija Aguera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Atletiko Madrida Enrike Ereso rekao je da čak ni veoma visoka ponuda za mladog napadača neće biti dovoljna da španski klub razmotri mogućnost prodaje argentinskog reprezentativca. "Čak i ako nam neki klub ponudi 60 miliona evra za Aguera, nećemo prihvatiti ponudu", rekao je Ereso španskim medijima.

Mnogi evropski klubovi zainteresovani su za 21-godišnjeg igrača, a veruje se da je najozbiljniji kandidat za angažovanje mladog fudbalera engleski Mančester junajted, pošto trener ‘crvenih đavola’ Aleks Ferguson želi da nadoknadi odlazak Kristijana Ronalda u Real Madrid.

Aguero, za koga su navodno zainteresovani i londonski Čelsi i milanski Inter, karijeru je počeo u Independijenteu, odakle je 2006. godine prešao u Atletiko Madrid. Za španski klub odigrao je 130 utakmica i postigao 50 golova.

On je uspešno nastupao i za mladu reprezentaciju Argentine, pošto je sa ekipom mlađom od 20 godina dva puta je osvojio Svetsko prvenstvo, 2005. i 2007. godine. Za A selekciju, sa kojom je osvojio zlatnu olimpijsku medalju prošlog leta u Pekingu, nastupio je 18 puta i postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve