Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2009.

15:03

Roseti sudi meč Srbija – Francuska

Italijan Roberto Roseti određen je za glavnog arbitra kvalifikacionog meča Srbija - Francuska, koji će biti odigran 9. septembra u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najbolji sudija sveta za 2008. godinu predvodiće italijansku četvorku u odlučujućem meču grupe '7' kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Pre toga, 12. avgusta, tim Radomira Antića imaće proveru protiv Južne Afrike u Pretoriji.

Meč Srbija – Francuska igraće se na stadionu Crvene zvezde, 9. septembra od 21 sat.

Cene ulaznica su 700 (Sever i Jug), 1500 i 2000 (bočni, odnosno centralni delovi Istočne tribine) i 2000 i 2500 dinara (bočni, odnosno centralni delovi Zapadne tribine).

Roseti je zvanično proglašen za najboljeg sudiju sveta u 2008. godini. U toj godini on je sudio prvu utakmicu Prvenstva Evrope u kojoj su se sastali Švajcarska i Češka, a posebno priznanje mu je odato ukazivanjem poverenja da vodi i finalni meč tog takmičenja, duel između Španije i Nemačke.

Robertu Rosetiju će na travi „Marakane" pomagati zemljaci Paolo Kalkanjo i Stefano Ajroldi, dok je za četvrtog sudiju određen takođe Italijan Paolo Taljavento. Delegat susreta Srbija - Francuska biće Robert Sterks iz Belgije, specijalni posmatrač suđenja Lesli Irvajn iz Severne Irske, dok je za kontrolora bezbednosti imenovan Trigve Borno iz Norveške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve