Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2009.

22:24

Patrik Vijera se vraća u Arsenal?

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da nekadašnji kapiten ’topdžija’ Patrik Vijera želi da se vrati u taj klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Venger je dodao i da će razmisliti o psihološkom uticaju takvog igrača na ostatak ekipe. Vijera ima 33 godine i još godinu dana ugovora sa milanskim Interom. Mediji su nedavno već najavljvali povratak Francuza u London, ali u ekipu gradskog rivala Totenhema.

"Prošao je kroz težak period prošle sezone. Znam da želi da se vrati. Patrik je veliki igrač, izuzetno mnogo je dao klubu. Ovde je legenda i voleo bih da se vrati, znam da bi to bila i prva stvar za njega", rekao je Venger.

Francuski trener poznat je kao oprezan kada su transferi u pitanju, tako da još uvek nema zvanične ponude za Vijeru, koji je Arsenal napustio 2005. godine, posle devet sezona u klubu.

"Postoji fudbalska odluka, a postoji i psihološki uticaj povratka takvog igrača. Sada moramo da pogledamo nivo iskustva celog tima da bismo doneli takvu odluku. Nismo ni blizu donošenja takve odluke, ali sve je moguće", istakao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve