Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2009.

11:03

Roma ne želi da proda Vučinića

Uprava Rome odlučila je da ne proda crnogorskog napadača Mirka Vučinića, osim ako ne stigne ponuda "gigantskih" razmera, navodi list Korijere delo Sport.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vučinić je postigao dva gola za Romu protiv Genka u kvalifikacijama za Ligu Evrope i uprava kluba smatra da bi on trebalo da bude jedan od igrača oko koga će se graditi novi tim.

Prodaja Vučinića postala je aktuelna pre nekoliko meseci, kada je Roma saopštila da se nalazi u finansijskim problemima.

Prema pisanju italijanskih medija za Vučinića je bilo zainteresovano nekoliko engleskih prvoligaša, među kojima i prvak te zemlje Mančester junajted.

Za razliku od reprezentativca Crne Gore, uprava Rome zbog pomenutog problema ipak će pokušati da proda igrače sredine terena Alberta Akvilanija i Žeremija Meneza.

Novac od prodaje igrača uprava kluba iskoristiće za dovođenje pojačanja, a kako navodi Korijere delo Sport, prvi novajlija na stadionu Olimpiko trebalo bi da bude argentinski centarfor Hulio Kruz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve