Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.07.2009.

23:45

Stamenković: "Ovo je velika stvar"

Trener Sevojna Ljubiša Stamenković rekao je da je njegov tim napravio veliku stvar plasiravši se u treće kolo kvalifkacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Stamenković je ujedno obećao i spektakl u prvom meču sa francuskim Lilom. "Ovo je svakako velika stvar. Sevojno već dva evropska meča nije izgubilo, uživeli smo se sada. Želeli smo da dođemo do Francuske i uspeli smo u tome. Sada nam ostaje da sledeće nedelje napravimo pravi spektakl", rekao je Stamenković za agenciju Beta.

Sevojno je večeras igralo nerešeno (1:1) u Kaunasu sa istoimenim klubom i zahvaljujući golu postignutom u gostima prošlo je u treće kolo kvalifikacija. Prvi meč je završen rezultatom 0:0.

"Bila je dobra utakmica. Imali smo jednu ili dve šanse u prvom poluvremenu. U pauzi smo se dogovorili da u nastavku pokušamo da postignemo gol u prvih pet minuta i uspeli smo u tome. Nakon toga smo pali psihološki, pa je na kraju nastala prava borba. Njihov gol iz prekida bio je pravo remek delo, pravo u rašlje", rekao je Stamenković.

Protivnik prošlosezonskog finaliste kupa Srbije u trećem kolu kvalifikacija biće ekipa francuskog Lila.

"Lil je veliki favorit, naravno. Borićemo se, daćemo sve od sebe, želimo da igramo i da se takmičimo. Sevojno je pokazalo da se ne plaši favorita i mogu da kažem da ćemo učiniti sve da prođemo u treće kolo. Znam da to nije lako, u stvari gotovo je nemoguće, ali smo i mi mnogo napredovali i želimo da igramo fudbal", rekao je trener Sevojna.

Prvi meč sa Lilom na programu je 30. jula u Beogradu, na stadionu Partizana, dok je revanš zakazan za 6. avgust u Francuskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve