Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.07.2009.

23:38

Petrović beži od euforije

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović istakao je veliko zadovoljstvo posle pobede nad Rudarom od 4:0.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ipak on je naglasio da ne treba padati u euforiju posle svakog trijumfa, kao i "da ne treba igračima dizati spomenike posle svake pobede".

"Shvatili su ozbiljnost situacije. Imam sve manje problema i na treninzima, ali sve je lepo dok se pobedjuje. Najvažnije je biti pametan kad se gubi, a biće i toga jer je sezona duga. Ne treba da im dižemo spomenike posle svake pobede", rekao je Petrović novinarima.

Dvojica novih igrača postigli su tri gola - Aleksandar Jevtić dva i Mendes Kadu jedan.

"Večeras je bio pravi trenutak da ih pokažemo publici. Da smo to uradili ranije, možda bi sagoreli u želji, ali već od večeras su u konkurenciji za prvi tim", rekao je trener Zvezde.

"Crveno-beli" će u trećem kolu igrati protiv Dinama iz Tbilisija, protivnika za koga je Petrović već počeo da se sprema.

"Bio je moj skaut tamo i preneo mi je izveštaj da može da se igra sa njima. Dobro je što se revanš igra u Beogradu", rekao je Petrović.

Trener Rudara Marijan Pušnik rekao je da su njegovi mladi igrači bili previše pod utiskom atmosfere i stadiona i da su zato bojažljivo počeli utakmicu.

"Mladi igrači su bili previše pod utiskom ambijenta. Plan je bio da ne primimo gol u prvom poluvremenu da bi se Zvezda unervozila. To se nije desilo. Mlade glave nisu izdržale pritisak. Najviše mi je žao što nismo pokazali više pred Beogradjanima. Kristalno zaslužena pobeda Zvezde", rekao je Pušnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve