Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2009.

15:36

Burza: Ako me neće, neka me prodaju

Fudbaler Crvene Zvezde Igor Burzanović potvrdio je da je nezadovoljan jer ga trener Vladimir Petrović nije uvrstio u startnu postavu za meč sa Rudarom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Burzanović je saopštio da je od uprave kluba tražio da mu dozvoli da pronađe novu sredinu, ukoliko se u budućnosti na njega ozbiljno ne računa. Crnogorski fudbaler, u sredu, nije otputovao u Velenje sa ostatkom ekipe, gde će ’crveno-beli’ u četvrtak igrati sa domaćim Rudarom prvi meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope.

"Trener je poslednjih dana probao razne varijante, ali mene nije bilo ni u jednoj od njih. Najnormalnije sam ga pitao da li postoji neki problem, na šta mi je on odgovorio da malo trčim i da u ovom trenutku ne sme da rizikuje sa mnom", rekao je Burzanović.

"Tada sam mu rekao da bi bilo bolje da pričam sa upravom i da počnem da tražim drugi klub, ako već nisam potreban Zvezdi. Međutim, trener mi je rekao da sam mu potreban, ali da je trenutna situacija takva", istakao je Burzanović.

Klub je Burzanovićev izostanak sa spiska putnika za Sloveniju opravdao povredom prednje lože, ali je fudbaler bio jasan da je u pitanju potpuno drugi problem.

"Pričao sam i sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem i tražio da, ako je situacija takva, klub odredi realno obeštećenje i da svi budemo zadovoljni. Samo mi je rekao da je to sa moje strane pošteno", naveo je Burzanović.

"Neću napustiti klub po svaku cenu, jer imam ugovor na još dve godine. Srećan sam što sam u ovako velikom klubu. Ali ako sam ja problem, onda neka svako uzme svoj deo, pa da se rastajemo. Ima još vremena do kraja prelaznog roka, ali prvo treba da razgovaram sa ljudima iz kluba, po njihovom povratku iz Slovenije. Tada će situacija biti jasnija", dodao je Burzanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve