Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2009.

10:38

Jokanović zadovoljan pristupom

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović izrazio je zadovoljstvo posle ubedljive pobede na gostovanju Rilu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jokanović je dodao da ga posebno raduje što njegovi igrači nisu potcenili protivnika. "Zadovoljan sam kako smo odigrali, pogotovo ako se uzme u obzir period u kome se nalazimo. Svih 14 igrača koje sam izveo na teren ozbiljno je ušlo u meč, bez potcenjivanja protivnika i odgovorno. To me posebno raduje", rekao je Jokanović posle pobede od 4:0.

"S takvim odnosom prema igri i protivnicima treba da nastavimo i dalje, a onda za nas neće biti nepromostivih prepreka", dodao je trener "crno-belih", a preneo klupski sajt.

Povratnik u redove "crno-belih" i strelac prvog gola u duelu sa Rilom Mladen Krstajić istakao je da ga je sinoćnja partija Partizana podsetila na igre na koje je navikao tokom dugogodišnje karijeri u nemačkoj Bundesligi.

"Drago mi je što sam pogodio mrežu, ali me više od toga raduje način na koji smo ostvarili pobedu. Momci su pokazali da smo izuzetno profesionalna ekipa, koja je imala veoma ozbiljan pristup igri, što je trenutno i važnije od rezultata", naveo je Krstajić.

Revanš utakmicu sa Rilom Partizan će igrati 21. jula, a četiri dana ranije biće održan i žreb za treće kolo kvalifikacija kada će "crno-beli" saznati ime narednog protivnika, pošto je velški tim praktično već otpisan.

"Idemo dalje, pred nama su nova iskušenja, ali ako ovako nastavimo da se ponašamo na terenu, verujem da je pred nama izuzetno uspešna sezona. Ovo što sam video kod mojih saigrača, podseća me na ono što sam godinama dozivljavao u Bundesligi", istakao je Krstajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve