Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2009.

23:48

Matić na meti evropskih klubova

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Matić na meti je CSKA, Đenoe, Udinezea i engleskih premijerligaša Totenhema i Sandrlenda.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Ostrvski dnevni list "The Sunday Sun" javio je da “crne mačke” žele da dovedu Matića iz Košica ali će morati da ponude mnogo više od 1,5 miliona funti koliko košta vezni igrač, jer su za njega zainteresovani još CSKA, Đenoa, Udineze i Totenhem.

“Dobili smo ponude moskovskog CSKA, te italijanskih klubova Đenoe i Udinezea ali ni jedna ponuda još nije prihvaćena”, izjavio je Alen Bula, šef razvojnog programa slovačkih Košica.

“Tu je i nekoliko engleskih klubova koji su nas kontaktirali pa ću da razgovaram i sa njima tokom sledeće nedelje”, potvrdio je Bula interesovanje premijerligaša za Matića.

“Dogovorili smo se sa Matićem, iako ne želimo da nas napusti, da mu dogovorimo transfer pre početka Evropa Lige. Uvek smo znali da će biti velika zvezda u Evropi”.

Matić je već bio u Engleskoj jer je u decembru 2008. bio na probi u Midlsbrou ali je njegov boravak na ‘Riversajdu’ prekinuo iznenađujući poziv za A reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve