Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2009.

20:23

Peres ne odustaje od Riberija

Real Madrid spreman je da se odrekne Arjena Robena, Veslija Snajdera i 17 miliona evra kako bi doveo Franka Riberija.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Florentino Peres je od povratka na mesto predsednika na ’Santjago Bernabe’ doveo Kristijana Ronalda, Kaku, Karima Benzemu i Raula Albiola, za više od 200 miliona evra. Međutim, želja mu je da u svoj tim dovede i najboljeg igrača Bajerna iz Minhena, Franka Riberija. Peres je pre nekoliko nedelja izjavio da pre kraja prelaznog roka želi da proda deset igrača među kojima se nalaze Roben i Snajder.

Trener Bavaraca, Holanđanin Luis Van Gal izjavio je pre nekoliko dana da saga oko ostanka (odlaska) Riberija predstavlja sve veći problem po njegov tim, mada je istakao da bi voleo da 26-godišnji Francuz ostane u Minhenu.

Vrednost Robena i Snajdera se procenjuje na oko 47 miliona evra, pa bi uz novčanu doplatu transfer Riberija bio jedan od najvećih u istoriji.

Za usluge Veslija Snajdera interesovanje je iskazao Čelsi, dok Arjena Robena u svom timu želi drugi najveći potrošač ovoga leta, Mančester siti.

Iako je Luis Van Gal poznat po dovođenju svojih zemljaka u tim koji on trenira, ovaj transfer bi pre svega zavisio od želje Snajdera i Robena da pređu u Bajern i mogućnosti nemačkog giganta da zadovolji njihove materijalne zahteve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve