Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2009.

11:23

Pižon: "Znamo gde smo grešili"

Posle remija sa ekipom Đorče Petrov, trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon smatra da su greške viđene na tom meču dobrošle u ovoj fazi priprema.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Petrović smatra da bi ’crveno-beli’ trebalo da igraju daleko čvršće, pogotovo u slučaju kada protivnik igra tvrdo. Pižon je najavio smanjenje intenziteta treninga kako bi ekipa što spremnije dočekala 16. jul i utakmicu sa Rudarom iz Velenja. Istovremeno, trener Crvene zvezde pozdravio je dolazak Aleksandra Jevtića u klub.

Bilo je grešaka i neka je. Moraju da igraju mnogo čvršće, posebno kad je rival čvrst. Pogledao sam snimak meča i evidentno je da smo u prvom delu mogli da damo dva gola minimum. Drugo poluvreme je proteklo u odugovlačenju Makedonaca. Videlo se da im je stalo da pobede pa su izmene vršili po dva minuta. Nema veze, razumljivo je. Svako voli „skalp“ Zvezde. Oni su šampioni Makedonije i remi sa njima zaslužuje respekt. Sada ćemo početi sa smanjenjem intenziteta treninga kako bismo spremni dočekali 16. jul“, rekao je trener Zvezde..

Petrović je rekao kako je predstojeći duel sa ekipom Rudara iz Velenja veoma važan za dobar početak sezone i smatra kako će meč biti tvrd.

Mora sezona dobro da se startuje. Rudar je tvrda, čvrsta ekipa koja igra bolje na strani nego kod kuće. Brane se organizovano i mislim da će nam biti veliki rival. Drago mi je zbog toga jer nova Zvezda nema pravo nikome da preti, niti ćemo to raditi. Razlika u istoriji i uspesima naša dva kluba postoji, ali na to niko ne sme da se obazire jer zanima nas samo sadašnjost i budućnost“, kaže Petrović.

Trener Crvene zvezde je pozdravio dolazak Aleksandra Jevtića među 'crveno-bele'.

Dobro je što je stigao da se još pojačamo u napadačkoj liniji. Nisam znao, ovde sam čuo da je i on Zvezdino dete, i to je super. Ima kvalitet i naći ćemo mu mesto na kojem će da pokaže maksimum“, rekao je trener ’crveno-belih’.

Petrović je stao i u odbranu golmana Crvene zvezde Saše Stamenkovića, posle čije greške je primljen gol.

Pogrešio je to niko ne krije, ali neću o tome više ni reč da kažem niti o tome treba da se priča. Nećemo da ubijamo igrača. On zna da je pogrešio i to je dobro. Hrabar je i srčan momak, emotivan i zar sada treba svaki dan da pričamo o grešci? Ne. Idemo dalje, glava gore“, završio je Petrović..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve