Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2009.

20:33

UB: Srbija ubedljiva protiv Meksika

Univerzitetska fudbalska reprezentacija Srbije savlada je u Beogradu u trećem kolu A grupe reprezentaciju Meksika sa 3:0 (1:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Po kišnom vremenu koje je stvorlio teške uskove za igru strelci za Srbiju na Omladinskom stadionu na Karaburmi bili su Marinković u 12, te Kostić i Ubiparip u nadoknadi vremena koja je iznosila sedam minuta. I pored solidne igre Meksikanaca, Srbija se odlično branila i iz kontranapada ostvarila nekoliko povoljnih prilika i potpuno zasluženo stigla do pobede i plasmana u četvrtfinale.

U prvoj utakmici naša reprezentacija je bez igre dobila bodove protiv Gane, koja nije doputovala. Drugi meč Srbija je izgubila od Velike Britanije sa 1:0.

Srbija: Danilović, Milošević, Karišik, Mitrović, Milenović, Raspopović, Milovac, Adamović, Kostić, Srećković (Jeremić), Živanović (Simović), Marinković (Ubiparip).

Meksiko: H. Garsija, Veles, J. Lopes, D. Lopes, Karbona, E. Garsija, A. Peres (Aredondo), Malverte, Mehija (Moreno), Peres (Karaveo), Fortes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve