Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2009.

16:15

Manćini želi u Premijer ligu

Bivši trener milanskog Intera Roberto Manćini izrazio je želju da karijeru nastavi u Premijer ligi.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Manćini, koji je dobio otkaz u Interu na početku prošlog leta, iako je ekipu doveo do Skudeta treću godinu uzastopno, u proteklih godinu dana je bio bez angažmana.

„Cilj mi je da odem i da steknem iskustvo van Italije, u ligi koju ne poznajem, možda bi Premijer liga bila idealna, posebno jer smatram da je prvenstvo Engleske odlično, i u toj ligi svi uživaju“, naglasio je Manćini.

44-godišnji Italijan je od prošlog leta bio povezivan sa Sanderlendom, Čelsijem, Vest Hemom i Mančester sitijem, dok je Portsmut poslednji klub koji je izrazio želju da ga angažuju. Manćini je takođe priznao da bi voleo da se vrati u Engleskoj, gde je proveo nekoliko meseci kao trener Lestera 2001. godine.

„Smatram da sam uvek radio dobro, ne samo u Interu, već i u Laciju i Fjorentini. I verujem da sam jedan od najboljih, to je sigurno“, jasno je istakao Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve