Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2009.

15:09

Siti nudi Teriju 300.000£ nedeljno

Kapiten Čelsija Džon Teri dobio je rekordnu ponudu da za 300.000 funti nedeljno pređe u Mančester siti.

Izvor: B92, thesun.co.uk

Autor:B92, thesun.co.uk

Default images

Iako je Čelsi objavio da Teri nije na prodaju, i da je odbio ponudu Sitija od 30 miliona funti, očekuje se da će uskoro premijerligaš iz Mančestera uputiti novu ponudu, od 40 miliona funti, a ako se reprezentativac Engleske predomisli mogao bi da zaradi oko 15,6 miliona funti godišnje.

Prema pojedinim izvorima u Engleskoj Teri je veoma zainteresovan za ponudu Sitija, ali da mu se ne sviđa upornost menadžera Sitija Marka Hjuza. Kapiten Čelsija, ali i engleskog nacionalnog tima, već prima nedeljnu platu od 150.000 funti na „Stamford bridžu“, ali bi mogao uskoro da postane jedan od najplaćenijih igrača u svetu, ako pređe u Siti.

Posle neuspeha u pregovorima sa Kakom u januaru, u Mančester sitiju imaju želju da dovedu bar jednu zvezdu u tim, a upravo dovođenje Terija bi obradovalo sve navijače kluba, koji još uvek nije postigao dogovor sa Karlosom Tevezom, ali i Samjuelom Etoom, ali Hjuz veruje da bi Teri mogao Siti da dovede do velikog uspeha već naredne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve