Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2009.

12:40

Moreira: "Hvala Partizanu"

Portugalski internacionalac Moreira javno se zahvalio svom klubu, Partizanu, na podršci koju je imao kada mu se razboleo sin.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Moreirino dete je zbog loše lečene virusne infekcije, u jednom trenutku bilo u lošem zdravstvenom stanju a beogradski klub je Portugalcu organizovao brz odlazak u Lijež, gde mu sin živi, a dozvola za odlazak sa priprema nije bila sporna nijednog trenutka. Moreira se u četvrtak vratio iz Belgije i priključio ekipi koja se priprema za novu sezonu.

"Veliko hvala Partizanu, svim ljudima iz kluba, navijačima, saigračima i trenerima. Svi su bili uz mene kada mi je bilo veoma teško i ja im to nikada neću zaboraviti. Klub mi je ekspresno organizovao prevoz do Belgije, svi su me zvali non stop, nudili pomoć bilo koje vrste… To su momenti u životu kada vidiš ko je kakav čovek i radostan sam što sam shvatio da nisam sam," rekao je Moreira.

Moreirin sin prebačen je prethodnog vikenda u bolnicu zbog visoke temperature i lošeg zdravstvenog stanja ali je, po dolasku portugalskog fudbalera u Lijež i adekvatne terapije, njegovo stanje stabilizovano.

"Sve se dobro završilo i trudiću se da se odužim dobrim partijama na terenu," rekao je Moreira koji je u petak trenirao posle petodnevne pauze.

Fudbaleri Partizana u subotu imaju slobodan dan, a od nedelje ulaze u poslednji period priprema pred prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju u Rilu igraju u utorak, 14. jula.

U utorak, 7. jula, 'crno-beli' na svom stadionu imaju poslednju proveru, igraju sa ekipom skopskog Rabotničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve