Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2009.

17:49

Koroman "počastvovan pažnjom"

Ognjen Koroman je zvanično predstavljen kao pojačanje korejskog Inčona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde nazvan je velikim pojačanjem kluba koji trenira Ilija Petković. Koroman je na predstavljanju rekao da je "počastvovan pažnjom koju je dobio" i rekao da dolazi "u jedan od najvećih klubova Azije".

"Mogu da kažem da je Inčon sjajno organizovan klub i jedan od najvećih na azijskim prostorima. Biće mi čast da nosim njihov dres. Posebno mi se dopalo što su u svakom trenutku isticali da dolazim iz najvećeg kluba jugoistočne Evrope Crvene zvezde koji je bio šampion Evrope i sveta. Korejci znaju da cene uspeh," rekao je Koroman koji je u dresu beogradskih 'crveno-belih' igrao dve i po godine i za to vreme osvojio jednu titulu prvaka u jedan trofej u kupu.

Koroman je već počeo sa treninzima a rekao je da jedva čeka početak sezone.

"Moram dobro da se spremim kako bih opravdao epitet zvezde prelaznog roka. Biće teško, ali spreman sam da na zalasku karijere budem u najboljoj formi. Pa kad prođe i ova pečalba eto me na Marakani, da gledam Zvezdu," izjavio je nekadašnji igrač subotičkog Spartaka, kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, moskovskog Dinama, ekipa Krilja Sovjetov iz Samare, Tereka iz Groznog, Portsmuta i Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve