Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2009.

15:56

Jokanović: "Nastavljamo po planu"

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je da njegovoj ekipi ne smeta što je zbog lošeg vremena morala da prekine pripreme na Tari i nastavi ih u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nije nas poremetilo to što smo se vratili. Neke stvari smo morali da modifikujemo, ali nije to ništa strašno. Ovde na Teleoptiku imamo uslove koji su nam falili na Tari i sada sve ide po planu", rekao je Jokanović novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Jokanović je istakao da je stručni štab ’crno-belih’ već sakupio dosta informacija o ekipi Ril iz Velsa, sa kojom Partizan 14. jula igra prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Dobili smo snimke utakmica Rila, a stići će ih još. Već imamo dobar deo informacija, ali bilo bi dobro da neko od nas uživo odgleda meč Rila. Mali problem predstavlja to što su poslednju takmičarsku utakmicu igrali u aprilu", naveo je trener Partizana.

Prvak Srbije u četvrtak na stadionu u Humskoj igrati prijateljsku utakmicu sa Jagodinom.

"Neki igrači će dobiti veću minutažu. Sutrašnji meč je dobar trening, pokušaćemo mnogo toga. U svakom slučaju, biće eksperimenata", rekao je on.

Poslednju proveru pred duel sa Rilom ekipa Partizana imaće 6. jula, ali prema Jokanovićevim rečima, još uvek se traži adekvatan protivnik. Trener Partizana dodao je da u naredna dva dana očekuje povratak Portugalca Almanija Moreire, koji je u nedelju hitno otišao u Belgiju da poseti bolesnog sina.

"Čuo se sa Moreirom, vratiće se za dan ili dva. Nisam previše kompetentan, ali, koliko znam, dečku je bolje", rekao je Jokanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve