Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2009.

15:26

Partizan u Zemunu, proba u četvrtak

Posle prevremenog povratka sa Tare, fudbaleri šampiona Srbije, Partizana, treniraju u SC u Zemunu i prepremaju za prvi meč drugog kola kvalifikacija za LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Crno-beli“ treniraju dva puta dnevno, igrači spavaju u Zemunelu a treću trening utakmicu odigraće u četvrtak od 18 časova sa Jagodinom na stadionu u Humskoj. Trener Slaviša Jokanović priprema ekipu za utakmicu sa Rilom, a planirano je da šef stručnog štaba Partizana uživo pogleda sledeću utakmicu velškog tima 10. jula.

Najveći problem „crno-belima“ predstavlja velika vlažnost vazduha, pošto se u Beogradu smenjuju sunce, grmljavina i kiša. Na popodnevnom teningu u sredu ekipi će se pridružiti i dvojica mladih reprezentativaca Ljubomir Fejsa i Ivan Obradović čime će tim biti kompletiran.

Osim fudbalera Partizana, u SC „Zemunelo“ treniraju i ženske fudbalske reprezentacije Engleske i Srbije koje se takmiče na Univerzijadi u Beogradu.

Šampion Srbije imao je dve trening utakmice tokom priprema na Tari, sa ekipama Perućac (4:1) i Jedinstvo Putevi (9:2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve