OFK Beograd počeo pripreme

Fudbaleri OFK Beograda počeli su pripreme za predstojeću sezonu, a na prozivci je bilo 36 igrača, većinom onih koji su nosili plavo-beli dres prošle sezone.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurdjević izrazio je nadu, na početku priprema za predstojeću sezonu, da će njegov tim igrati timski i tako izbeći situaciju iz prošle, kada su se 'romantičari' borili za opstanak u Super ligi.

Trener Đurdjević je na klupi ’romantičara’ nasledio Sima Krunića, posle neuspešne sezone u domaćem šampionatu. OFK Beograd je tek u poslednjem kolu obezbedio opstanak u eliti, pošto je pobedio Banat rezultatom 2:1.

Đurdjević je poručio igračima da u narednoj sezoni želi jaku timsku igru. Takođe, trener i stručni štab apelovali su na fudbalere da vode sportski život.

Sportski direktor OFK Beograda Mitar Mrkela nije želeo da govori o mogućim pojačanjima, ali je rekao da se očekuje dolazak dvojice ili trojice novih fudbalera.

Fudbaleri OFK Beograda će u petak otputovati u Krivaju, gde će trenirati pošto se na njihovom stadionu igraju utakmice Univerzijade. Nakon toga, 22. jula, ’romantičari’ odlaze na dvonedeljne pripreme u Sloveniju.

Fudbal

Milan Stojanoski u Radu

Beogradski prvoligaš Rad dogovorio se sa iskusnim Makedoncem Milanom Stojanoskim o transferu, koji bi trebalo narednih dana da bude zvanično završen.

Fudbal sreda 1.07. 21:43 Komentara: 5