Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2009.

23:01

B92: Isah se vraća, Koroman otišao

Aval Isah i dalje član Crvene zvezde, Vilotić potpisuje u četvrtak, nije otpala mogućnost povratka Parkera i Stojkovića saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle Abubakara, još jedan stranac vraća se na Marakanu. Kako saznaje B92, Aval Isah doputovaće u četvrtak u Beograd, a već u petak priključiće se ekipi. Povratak Isaha ( iako su brojni beogradski mediji izvestili u sredu da od njegovog povratka u Srbiju nema ništa) predstavlja veliko pojačanje za crveno-bele jer je on bio jedan od najstandardnijih u prošlosezonskom timu.

Sada već bivši napadač Borca, Darko Lazović i definitivno je od srede novi igrač Crvene zvezde, a u četvrtak će ugovor potpisati i štoper mlade repezentacije i Čukaričkog, Milan Vilotić.

Situacija sa Bernardom Parkerom i dalje je komplikovana, ali uprava Crvene zvezde ima više razloga za optimizam. Naime, pored novca (duga) koji je dužna da plati “matićnom” klubu Parkera, uprava kluba ponudila je odredjenu svotu novca za otkup preostalih 30 posto “vlasništva” koje južnoafrički klub poseduje nad napadačem reprezentacije te zemlje.

Crveno-beli sada sa više optimizma gledaju na mogući povratak Parkera koji je do pre nekoliko dana bio gotovo “nemoguća misija”. Sve će biti poznato u narednih 7 dana, a čelni ljudi Zvezde žele čistu situaciju do naredne srede…

Ognjen Koroman i definitivno više nije igrač Crvene zvezde. On je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom i ponovo odlazi u inostranstvo.

Kako saznajemo, pored Koromana još nekoliko igrača sigurno napušta klub, ali će njihova imena biti saopštena narednih dana.

Ovim bi prelazni rok za Crvenu zvezdu praktično bio završen, ostaje mogućnost angažovanja beka Mogrena Luke Pejovića, dok dolazak Vladimira Stojkovića, reprezentativnog golmana Srbije i dalje nije otpao, ali će situacija oko tog pitanja biti mnogo jasnija do kraja jula (kraj prelaznog roka)…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve