Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2009.

16:55

Zvezda dobila novog sponzora

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je sponzorski ugovor sa predstavnicima Aerodroma „Nikola Tesla“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To je četvrta firma koja je ušla u sponzorski pul Crvene zvezde od dolaska novog rukovodstva. "Potpuno je prirodno da Aerodrom kao jedno od najuspešnijih srpskih preduzeća bude partner Crvenoj zvezdi. Vrednost ugovora sa Aerodromom je naravno poslovna tajna, ali mogu vam reći da je to jedan od većih ugovora u našem klubu u 2009. godini", rekao je predsednik beogradskog kluba Vladan Lukić.

Lukić je dodao da je novo rukovodstvo do sada otplatilo 2 miliona evra duga i izrazio zadovoljstvo što je račun kluba konačno deblokiran.

Pregovarali smo sa bankama koje su poveriocu Zvezde i želim da se javno zahvalim Marfin banci, Univerzal banci i Komercijalnoj banci na razumevanju i pomoći da zajedno nađemo rešenje za situaciju koja je bila veoma teška“, rekao je Vladan Lukić.

Ipak, Crvena zvezda je i dalje bez generalnog sponzora.

"Intenzivno pregovaramo sa dve renomirane svetske kompanije o generalnom sponzorstvu FK Crvena zvezda“, rekao je Lukić - „Posle skoro mesec dana provedenih u klubu mogu da kažem da sam veoma zadovoljan svim aktivnostima koje smo preduzeli na konsolidaciji. Naredni period biće posvećen formiranju sponzorskog pula. Tek smo na početku ovog posla ali već sada posle potpisivanja četiri ugovora obezbeđena su klubu veća sredstva od sponzora nego tokom čitave prošle sezone. U intenzivnim pregovorima smo sa više desetina domaćih i stranih kompanija koje su potencijalni sponzori Zvezde."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve