Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2009.

14:35

Armin Fe: "Džeko ne ide nikuda"

Napadač Volfbsurga Edin Džeko izjavio je da mu je san da pređe u ekipu Milana, ali da je ishod eventualnog transfera u rukama njegovog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Svi znaju da je moj san da igram u Milanu. Ipak, u ovom trenutku sve je u rukama Volfsburga. Najverovatnije ću u subotu imati sastanak sa čelnicima kluba, a videću se i sa novim trenerom Arminom Feom. Nadam se da će sve biti rešeno kako treba", rekao je Džeko za milansku televiziju Telelombardija.

Sa druge strane, ishod sastanka Džeka i Fea mogao bi da se nasluti već na predstavljanju novog trenera. Fe je na prvoj konferenciji za novinare na funkciji trenera Volfsburga izjavio da nije spreman da se odrekne usluga sjajnog napača.

"Odlučili smo da zadržimo Džeka. Imamo vrlo jak tim i ne smemo dopustiti da nam ode tako bitan igrač. Mi smo doneli takvu odluku i mi ćemo se pridržavati toga."

Pre nekoliko nedelja uprava Milana kontaktirala je čelnike Volfsburga oko kupovine Džeka, koji je prošle sezone dao 36 golova na 42 utakmice.

Prošle nedelje uprava Volfsburga saopštila je da nema nameru da proda Džeka. Italijanski mediji, međutim, spekulišu da je glavni problem moglo da bude previsoko obeštećenje od 30 miliona evra, koje Milan nije spreman da plati za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve