Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2009.

01:07

Predstavljeni Vulićević i Ađuru

Vojvodina je u utorak i zvanično predstavila dvojicu novih igrača Miroslava Vulićevića i Naemeku Ađurua koji su došli iz Javora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Obojica su potpisala trogidišnje ugovore sa klubom iz Novog Sada. „Mislim da Vojvodina, već u narednoj sezoni, može do titule šampiona Srbije ili bar do nacionalnog kupa. Upravo takve ambicije i izvanredna organizacija kluba su ono što me je, uprkos ponudama Partizana i Crvene zvezde, dovelo u Novi Sad“, rekao je Vulićević.

Miroslav Vulićević rođen je 29.05.1985. u Raškoj, a prve fudbalske korake načinio je u timu Kosmeta iz Leposavića, odakle se seli u Ban iz rodne Raške, za koji nastupa tri sezone, da bi posle toga za Javor nastupao punih pet i po sezona.

“Daće Bog da bude baš ovako kako Miroslav kaže. Za četiri i po godine koliko sam u Srbiji, prvi put sam u Novom Sadu i zaista sam impresioniran. Ljudi su izuzetno dobri i otvoreni i to mi stvarno mnogo znači“, rekao je Ađuru.

Naemeka Ađuru rođen je 28.09.1986. u Nigeriji, a već četiri i po godine živi u Srbiji. Posle omladinskog kaljenja u prvih šest meseci u ekipi Javora, odlazi i celu sezonu provodi u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, da bi se potom vratio u Ivanjicu, gde je proveo poslednje pune tri sezone.

Sportski direktor kluba Miodrag Pantelić je saopštio i da Vojvodina više ne računa na usluge Veseljka Trivunovića, Vladimira Vukajlovića, Nenada Stojanovića, Žarka Lazetića, Aleksandra Mijatovića i Riste Lakića, kao i da će Miodrag Stošić i Vladimir Buač, kojima su ponuđeni novi ugovori, najverovatnije ipak napustiti klub. Igor Đurić u utorak je potpisao ugovor sa Herenvenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve