Nova vest
Fudbal

Petak, 19.06.2009.

21:40

Čelsi izjednačio ponudu za Džonsona

Londonski Čelsi poslao je ponudu od 17,5 miliona funti za Glena Džonsona, defanzivca Portsmuta koji je pre nekoliko dana prihvatio identičnu ponudu Liverpula.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Portsmuta, Piter Stori potvrdio je medijima da je Čelsi izjednačio ponudu koju je Liverpul poslao pre nekoliko dana. ’Pompejci’ su prihvatili ponudu ’redsa’, ali sada kada je i Čelsi pokazao interesovanje, 24-godišnji fudbaler će morati sam da odluči gde želi da nastavi karijeru.

"Odluka će biti doneta početkom sledeće nedelje. Meni je nebitno čiju će ponudu Glen da prihvati, odluka je na njemu. Ponude su skoro indentične pa je sam na njemu da odluči koji klub mu se više sviđa i koji će da mu da veću platu", izjavio je Stori.

„Glen želi da igra u Ligi šampiona, a takođe je izborio i povratak u reprezentaciju Engleske, tako da ja razumem njegovu odluku. Ponekad morate biti fer prema igračima“, zaključio je predstavnik Portsmuta.

Glen Džonson je pre Portsmuta igrao upravo za Čelsi iz kojeg je prešao za četiri miliona funti pre dve godine. Za ’pompejce’ je nastupio na ukupno 84 meča na kojima je postigao četiri gola.

U karijeri je igrao još za Vest Hem i Milvol, a za ’gordi Albion’ je odigrao 15 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve