Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2009.

20:37

Rukavina tri godine u Minhenu 1860

Reprezentativac Srbije Antonio Rukavina potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom Minhena 1860.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rukavina je u Minhenu igrao i tokom prethodnog proleća kao pozajmljeni igrač Borusije iz Dortmunda a i sledeće sezone će igrati za 'Lavove' u Cvajti. U zamenu za Rukavinu u Dortmund odlazi Sven Bender, reprezentativac Nemačke do 20 godina potpisaće četvorogodišnji ugovor.

"Rukavina je sjajan igrač, njegovi fudbalski i ljudski kvaliteti su dobro poznati i za kratko vreme postao je veoma važan igrač za nas. Želeli smo da ga zadržimo zbog toga i veoma smo zadovoljni što smo u tome uspeli. Svenu želimo sve najbolje u Borusiji i nadamo se da će ostvariti sve svoje sportske ciljeve," rekao je za zvanični sajt Minhena 1860 sportski direktor tog kluba Miroslav Stević.

Rukavina je rođen 1984. godine, iz Bežanije je došao u Partizan u januaru 2007. godine, iz Partizana otišao u Borusiju iz Dortmunda godinu dana kasnije, a posle 12 meseci u Dortmundu 'pozajmljen' je ekipi iz Minhena.

Odigrao je ukupno 16 utakmica za 'A' reprezentaciju Srbije a u kvalifikacijama za SP 2010. godine ima dva nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve