Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2009.

17:30

Partizan protiv Nacrta zakona

SD i FK Partizan izjasnili su se protiv usvajanja Nacrta zakona o sportu, smatrajući da on u ovom obliku ne bi trebalo da bude predmet rasprave u Skupštini.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U saopštenju se ističe nezadovoljstvo činjenicom da su SD i FK Partizan nekoliko puta slali primedbe na tekst predloženog zakona, ali da one nisu uzete u obzir. "Ministarstvo omladine i sporta nije prihvatilo naše komentare i primedbe koje se odnose na suštinske teme Nacrt zakona", navodi se između ostalog u saopštenju.

U saopštenju se navodi i da su se SD i FK Partizan susreli sa "novom, neobjašnjovom situacijom".

"Resorna ministarka je u više navrata naglašavala da u Ministarstvo nisu stigle druge primedbe osim onih upućenih od strane Fudbalskog saveza Beograda i Olimpijskog komiteta Srbije", ističe se u saopštenju uz tvrdnju da su u SD i FK Partizan „iako nerado, prinuđeni da reaguju i obrate se javnosti u želji da ukažu na punu istinu".

"Nakon apsolutnog neuvažavanja naših suštinskih priomedbi, slobodni smo da zaključimo da bi predloženi Nacrt zakona bio pogodan okvir za dalje urušavanje onog što je ostalo od srpskog sporta", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve