Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2009.

15:19

CZ: Predstavljeno drugo pojačanje

Dosadašnji fudbaler Javora Nikola Ignjatijević predstavljen je na ‘Marakani’ kao drugo pojačanje Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Levi bek se vraća u Zvezdu, čiji je bio član od 1997. do 2005. godine, nastupajući za sve selekcije od petlića do omladinaca. Rođen je 12. decembra 1983. godine u Požarevcu i visok je 175 cm. Nakon odlaska iz Crvene zvezde, nastupao je za Zemun, Napredak i Javor.

Doveli smo novog-starog igrača. Ignjatijević je svoje prve korake napravio u Omladinskoj školi Crvene zvezde, gde se zadržao sve do omladinaca. Nakon toga imao je “trnovit” put, a poslednjih godinu i po dana se svojim igrama dokazao u Javoru. Iako je levi bek, poseduje kvalitet i u ofanzivi. Radi se o igraču za kojeg verujemo da će se pokazati u našem crveno-belom dresu. Još jednom smo pokazali da nam je stalo do igrača koji su ponikli u Crvenoj zvezdi i u narednom periodu svi takvi kvalitetni fudbaleri će dobiti šansu da se dokažu“, izjavio je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić.

Nikola Ignjatijević je potpisao ugovor na tri godine i kako kaže, nakon odlaska, verovao je da će se jednog dana vratiti u Crvenu zvezdu.

Velika je čast i zadovoljstvo vratiti se na Marakanu. Ovo je za mene praktično nov početak i izazov. Svestan sam veličine Crvene zvezde i znam šta se od mene očekuje u budućnosti“, rekao je Ignjatijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve