Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.06.2009.

23:48

Dijara: "Jedini problem je viza"

Lamin Dijara, senegalski internacionalac, rekao je za Večernje novosti da "jedva čeka da se vrati u Beograd".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kašnjenje najboljeg strlaca Jelen Superlige i jednog od najzaslužnijih za dve uzastopne duple krune 'crno-belih' izazvalo je različite reakcije ali je Dijara rekao da je jedini razlog to što mu je istekla viza i zbog toga je morao da ostane par dana duže u rodnoj zemlji.

"Kako je bilo prvog dana? Jesu li svi stigli? Šta su radili," bila su pitanja koja je Dijara postavio kada ga je novinar Večernjih novosti pozvao, "Jedva čekam da dođem, meni je ovih 15 dana odmora bilo dovoljno, trenira mi se, radi mi se."

Dijara je odbacio priče o tom da je ostao u Senegalu jer je nezadovoljan što ga Partizan nije pustio da ode u ovom prelaznom roku.

"Naravno da to nije tačno, kada bi novac bio problem ne znam zašto bih morao da sedim u Senegalu, mogu ja i u Beogradu da odmaram. Nije to tačno, viza je jedini problem zašto nisam stigao na početak priprema. Francuska viza mi je isticala 12. juna, a trebalo je da već tada budem u Beogradu. Međutim, iz nekih privatnih razloga sam morao da ostanem još nedelju dana kod kuće i zaboravio da mi viza ističe. U subotu su me vratili sa aerodroma u Dakaru, propala mi je avionska karta. Sad jurim u ambasadu, ne mogu da dođem na red i nerviram se. Nadam se već danas-sutra da ću dobiti dozvolu za ulazak u Francusku i stižem," rekao je Dijara.

Prva dva dana priprema igrači Partizana proveli su na lekarskim pregledima i uz lagane treninge a tokom nedelje ekipa će biti kompletirana. Moreira je dobio dozvolu Slaviše Jokanovića da produći odmor u Portugaliji a Kleo, koji bi trebalo da potpiše ugovor sa 'crno-belima' doputovaće u sredu.

Ako Dijara reši problem sa vizom i ne bude nepredviđenih komplikacija Partizan će u punom sastavu biti već u četvrtak, a Jokanović će na Taru odvesti sve igrače na koje računa u novoj sezoni osim mladih reprezentativaca koji će u to vreme biti na EP u Švedskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve