Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.06.2009.

19:31

"Odlazak u Englesku pravi potez"

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš uveren je da je napravio pravi potez prelaskom u engleski Vulverhampton.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milijaš je potpisao četvorogodišnji ugovor sa povratnikom u Premijer ligu u transferu vrednom oko 3 miliona evra. "Upravo oblačim dres Vulvsa i idem na slikanje. Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom na Ostrvo i u ekipu koja će mi omogućiti minutažu i dokazivanje", izjavio jer reprezentativac Srbije.

Milijaš očekuje da će sledeće nedelje dobiti radnu dozvolu, a uskoro bi trebalo i da se preseli u Englesku.

Crvena zvezda je odlaskom kapitena izgubila najboljeg igrača u protekloj sezoni. Vezni fudbaler stigao je na "Marakanu" u januaru 2006. godine iz Zemuna. Sa "crveno-belima" je osvojio dve duple krune, odigrao je ukupno 97 utakmica, uz 37 golova. Prošle sezone postigao je 18, samo jedan manje od vodećeg strelca Super lige Lamina Dijare.

„Rođen sam kao Zvezdaš, odrastao sam kao Zvezdaš i zauvek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-beli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača“, rekao je Milijaš za zvanični sajt beogradskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve