Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.06.2009.

12:50

Brnović u Budućnosti iz Podgorice

Bivši fudbaler Zete, Partizana i Rada Nenad Brnović od naredne sezone će nositi dres podgoričke Budućnosti, pišu 'Vijesti'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako još nije potpisao ugovor, Brnović je dogovorio sve detalje sa čelnicima podgoričkog kluba. "Dao sam reč čelnicima Budućnosti, tako da neće biti niti može da bude nikakvih promena. Najverovatnije ću se pojaviti već na prvoj prozivci u ponedeljak," rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Brnović je posle teške povrede na utakmici Partizan - Zeta dugo pauzirao a prethodnu polusezonu odigrao je u dresu Rada kao pozajmljeni igrač Partizana.

"Nisam preskakao treninge, a verujem da će vremenom sve ići bolje i bolje. Napokon, punom snagom dočekujem pripreme, samo da me zdravlje posluži i u narednom periodu," rekao je Brnović koji je u Podgoricu stigao kao slobodan igrač, "Jedva čekam početak priprema, verujem da ću pomoći Budućnosti da vrati trofej pod Goricu. Sada ću biti bliži i reprezentaciji, igraćemo na evropskoj sceni, a Budućnost kao najjači klub u Crnoj Gori, želi, naravno, da se bori za oba trofeja."

Brnović će potpisati dvogodišnji ugovor sa 'plavo-belima'.

"Verujem da ću već nakon prve sezone ponovo skrenuti pažnju na sebe, da ću narednog leta potpisati jači inostrani ugovor. Videćemo kako će se stvari odvijati, ali nisam želeo da odugovlačim i previše razmišljam. Dolazak u Budućnost odgovara mi iz više razloga, između ostalog i porodičnih. Lako smo se dogovorili, bez ikakvih trzavica i zatezanja. Lepo je kada ti ljudi veruju, kada dođeš nege gde te neko želi," rekao je Brnović.

Brnović je rođen 18. januara 1980. godine, pored Zete igrao je i za Mladost iz Apatina i Hajduk iz Kule, a u Partizan je došao u januaru 2005. godine. Bio je prvotimac 'crno-belih' do 21. marta 2007. kada je povređen na utakmici sa Zetom. Pauzirao je dve i po godine, a tek u januaru 2009. godine se vratio na teren u zvaničnim utakmicama.

Nenad Brnović ima 17 nastupa u reprezentaciji Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve