Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.06.2009.

10:43

Đurić: Dijara na prodaju

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je da bi prodao Senegalca Lamina Dijaru u slučaju fantastične ponude.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

"Crno-beli" su navodno iz Al Nasera nedavno dobili ponudu od tri miliona evra za Dijaru, ali ona nije uzeta u razmatranje samo zato što nije bila dovoljno dobra. "Pustili bismo Dijaru u slučaju fantastične ponude, pa bismo onda kupili nekog novog Dijaru. Uostalom, nije ni Kristijano Ronaldo bio na prodaju pa je otišao u Real za sto miliona evra", rekao je Đurić.

"Crno-bele" ovog leta napuštaju Sikimić i Ćirković. Transfer Kneževića u Bragu je propao, a reprezentativni bek Ivan Obradović nalazi se na korak prelaska u Ajaks. Pored levog, Partizan bi mogao da izgubi i desnog beka Ivana Stevanovića.

"Stevanović može da ide baš kao što je to slučaj i sa Obradovićem, ali samo ako stigne ponuda takva da procenimo da nas zadovoljava, ali i da imamo alternativu za tu poziciju. Stevanović je dokazao da može da igra u bilo kojem evropskom klubu."

Što se tiče dolazaka Đurić nije otkrio da li će Partizan pojačati još neko zvučno ime. Za sada je sigurno da će 'crno-beli' dres naredne sezone nostiti Mladen Krstajić, Branislav Jovanović ali i Brazilac Kleverson Kordova Kleo, dosadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Njih trojica trebalo bi da budu promovisani u četvrtak. "Crno-beli" će ostati u beogradu do 22. juna kada se sele na Taru na dve nedelje. Upravo na toj planini će i obaviti glavne pripreme pred start kvalifikacija za Ligu šampiona 14. ili 15. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve