Nova vest
Fudbal

Petak, 12.06.2009.

23:02

Partizan odbio 3.000.000€ za Dijaru

FK Partizan odbio je ponudu emiratskog kluba Al Naser da za tri miliona evra proda Lamina Dijaru, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Ljudi iz Al Nasera su ponudili tri miliona evra Partizanu za Dijaru, ali u Humskoj 1 su odmah odbili, ne žele ni da pričaju na temu prodaje Senegalca“, rekao je menadžer Zoran Stojadinović. Senegalac je protekle sezone bio najbolji strelac Jelen Superlige Srbije sa 19 postignutih golova, a sa „crno-belima“ je drugu godinu zaredom osvojio duplu krunu.

Ni od prelaska Srđe Kneževića u Bragu, za sada, nema ništa. Portugalci su imali, zaista, neobičnu želju, koju bi im retko koji klub ispunio.

„Portugalci ne žele da plate obeštećenje, već da Knežević dođe kao slobodan igrač, što je za Partizan neprihvatljivo, pa od tog transfera, za sada nema ništa“, rekao je Stojadinović.

Ipak, jasno je da će čelnici crno-belih morati da urade, kao što su i najavili, redukciju igračkog kadra, pošto i u napadačkoj i u odbrambenoj liniji imaju veliku gužvu. Konkurenti za mesto u špicu će biti Dijara, Kleo, Bogunović, Ilić, Vašington, a mesto iz Teleoptika traži i Dos Santos, dok su kandidati među štoperima Đorđević, Gavrančić, Krstajić, Knežević, Sikimić, Jovanović i Kosorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve