Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.06.2009.

12:29

Barsa čini sve da Eto ostane

Predsednik Barselone Đoan Laporta izjavio je da taj fudbalski klub želi da zadrži napadača Samjela Etoa, ali ne po svaku cenu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Kamerunac ima još godinu dana ugovora sa aktuelnim šampionom Evrope i Španije, ali se za njega u ovom prelaznom roku interesuju Mančester Siti i milanski Inter. "Mnogi klubovi voleli bi da imaju Etoa u svom timu. Uradićemo sve da potpišemo novi ugovor sa njim, jer je on jedan od najboljih napadača na svetu", rekao je Laporta.

Prvi čovek Barselone je dodao da produžetak saradnje u mnogome zavisi i od finansijskih zahteva Etoa.

"Ne želimo po svaku cenu da obnovimo ugovor, jer u trenucima svetske ekonomske krize moramo da budemo primer drugim klubovima. Nadam se da Eto razume našu poziciju, a sve će biti mnogo jasnije za nekoliko nedelja", zaključio je Laporta.

Eto je na ’Kamp Nou’ došao 2004. godine, a za španski klub odigrao je 399 utakmica i postigao 203 gola. Kamerunac je bio i strelac prvog gola u ovogodišnjem finalu Lige šampiona, u kojem je Barselona savladala Mančester junajted sa 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve