Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2009.

17:06

Maldini nezadovoljan prodajom Kake

Bivši kapiten fudbalera Milana Paolo Maldini izjavio je da je osvajanje Lige šampiona bez Brazilca Kake u timu ’rosonera’ nemoguća misija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Finansijski problemi naterali su klub sa ’San Sira’ da proda brazilskog asa madridskom Raelu. Međutim, Maldini, koji je na kraju ove sezone otišao u penziju posle 24 godine igranja za Milan, rekao je da u potpunosti razume nezadovoljstvo i bes, kako navijača tako i igrača tog kluba.

Gledajući finansijske izveštaje to deluje sasvim logično, ali je takođe logično i da sa druge strane postavite neke ciljeve. Osvajanje Lige šampiona bez Kake u ekipi je nemoguća misija”, dodao je on.

Milan, koji želi da dovede napadača Edina Džeka, najavio je da u klub, tokom prelaznog roka, neće doći nijedno drugo zvučno pojačanjehave, bez obzira na moguće transfere Brazilca Patoa i Andree Pirla.

Pirlo će, pre nego što napusti Milan, prvo o tome razmisliti, ne 10 nego 100 puta. Što se Pata tiče, mislim da on mora ostati u klubu”, bio je jasan Maldini.

Maldini se nije u potpunosti složio ni sa odlukom predsednika ’rosonera’ Silvija Berluskonija o postavljanju Brazilca Leonarda za novog trenera.

Leonardo je rizik, ali u prošlosti predsednik je u ovakvim slučajevima donosio dobre odluke. Uvođenje inovacija i mladosti u klub nije loš potez, ali je veoma hrabra odluka”, zaključio je Maldini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve