Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2009.

14:52

Rafa Benites čuva Maskerana

Trener Liverpula Rafael Benites rekao je da ne želi da proda fudbalera Havijera Maskerana i najavio da će moguća ponuda španske Barselone biti odbijena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Maskerano je neprocenjiv. On mnogo znači Liverpulu i Barselona to ne može da plati. Ne želimo da ga prodamo, a i sam Havijer je veoma srećan u klubu. Razgovarao sam sa njim prošle nedelje i on mi je potvrdio da je zadovoljan svojim statusom u klubu", rekao je Benites.

Međutim, agent argentinskog fudbalera Volter Tamer rekao je da je 25-godišnji igrač spreman da pregovara sa čelnicima Barselone.

"Volter me je obavestio da su dva velika kluba zainteresovana za Maskerana, ali rekao sam da je njegov klijent srećan ovde i da nije na prodaju. Iznenadio sam se kada sam pročitao njegovu izjavu", dodao je Benites.

Španski trener poručio je zainteresovanim klubovima da ne šalju ponude za Maskerana.

"Maskerano ima dugogodišnji ugovor sa Liverpulom i klubovi ne moraju da šalju ponude. Mogu da ponude 40 miliona funti, čak i 50, ali mi jednostavno ne želimo da ga prodamo", ponovio je on.

Maskerano je u karijeri nastupao za River Platu, Korintijans i Vest Hem, iz koga je 2007. godine prešao u Liverpul. On je do sada za ’crvene’ odigrao 79 utakmica i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve