Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2009.

14:03

Peres nudi 96 miliona za Ronalda?

Novi predsednik Reala iz Madrida Florentino Peres navodno je ponudio Mančester Junajtedu 96 miliona evra za transfer fudbalera tog kluba Kristijana Ronalda.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Španska ’Marka’ tvrdi da je Peres tu sumu ponudio u razgovoru sa izvršnim direktorom engleskog prvaka Dejvidom Džilom. Ukoliko Mančester Junajted prihvati Peresovu ponudu to će biti najveći transfer u istoriji fudbala. Dva, do sada, najveća transfera u istoriji fudbala obavio je upravo Peres.

On je za 2001. godine za prelazak Francuza Zinedina Zidana iz Juventusa u Real Madrid platio 73 miliona evra, a pre nekoliko dana je za 67 miliona evra doveo Brazilca Kaku iz italijanskog Milana.

Madridski mediji prenose i da je novi predsednik ’kraljvskog’ kluba blizu dogovora sa španskim reprezentativcem igračem Valensije Davidom Viljom i najboljim fudbalerom mihenskog Bajerna Francuzom Frankom Riberijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve