Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2009.

13:22

Premijerligaši u julu u Pekingu

Engleski fudbalski prvoligaši Totenhem, Vest Hem i Hal učestvovaće u julu na ’Trofeju Azije’ u Pekingu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pored engleskih klubova na tom dvodnevnom turniru učestvovaće i pekinški klub Guoan. Utakmice će se igrati 29. i 31. jula na ’Radničkom stadionu’ u centralnom Pekingu, a za svaki meč u prodaju će biti pušteno 49.000 ulaznica.

"Ovo je dobra prilika za navijače u Kini da dođu na stadion i uživo vide svoje omiljene fudbalere", rekao je trener Totenhema Hari Rednap.

Rednap je 2007. godine sa londonskim timom putovao u Aziju na prijateljske utakmice, kada je Totenhem igrao mečeve u Hong Kongu, na Tajlandu i u Maleziji.

"Ti mečevi su se odlično uklopili u pripreme pred početak sezone i bio sam veoma impresioniran. Organizacija je odlična, sve je bilo prvoklasno", dodao je on.

Trener Vest Hema Đanfranko Zola putovaće u Peking prvi put posle prošlogodišnjih Olimpijskih igara, na kojima je predvodio selekciju Italije, koja je takmičenje na turniru završila u četvrtfinalu.

"Utakmice u Kini će biti veoma važne za ekipu jer će nam pomoći da se na pravi način pripremimo za novu sezonu", istakao je Zola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve