Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2009.

10:01

Real odustao od Ćabija Alonsa

Predsednik Real Madrida Florentino Peres izjavio je da bi pokušaj da se Ćabi Alonso dovede na ’Bernabeu’ mogao da bude uzaludan.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Nakon dovođenja superstara, Brazilca Kake, Peres je za ’Telemadrid’ pričao o novim pojačanjima za ’kraljevski’ klub. Peres je priznao da Real želi da dovede šest igrača, ali da bi pokušaj dovođenja veznog igrača Liverpula i španskog reprezentativca Ćabija Alonsa, najverovatnije bio potpuno uzaludan.

Alonso je veliki igrač, ali takođe igra u velikom timu i nisam čuo nikakve vesti da Liverpul namerava da ga proda. Očigledno je da Rafel Benites računa na njega. To je normalno, on je dobar igrač i ne bi bilo lako zameniti ga“, priznao je Peres.

Otkako je preuzeo klub, Peres nije krio svoje namere u vezi sa ’kraljevskim’ klubom. 62-godišnji predsednik najtrofejnijeg španskog kluba priznao je da su barem devetorica fudbalera višak i da će nastaviti sa dovođenjem velikih zvezda na ’Bernabeu’.

„Tim ima 28 igrača. Mi možemo da dovedemo šestoricu, a da registrujemo samo 25 fudbalera“, zaključio je Peres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve