Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.06.2009.

14:52

Ajaks dovodi Ivana Obradovića?

Holandski fudbalski klub Ajaks planira da u svoje redove dovede mladog fudbalera Partizana Ivana Obradovića.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Gigantu iz Amsterdama preti opasnost da ostane bez odbrambenog fudbalera Tomasa Vermalena, koji se sprema da pređe u londonski Arsenal, pošto je, navodno, već dogovoren transfer od 13 miliona evra. Samim tim Ajaks je u potrazi za odgovarajućom zamenom za Vermalena, a prvi izveštaji govore da su rešenje pronašli u mladom fudbaleru ‘crno-belih’.

Prema pisanju holandskog ‘De Telegrafa’ Ajaks bi u najskorije vreme mogao Partizanu da pošalje i zvaničnu ponudu za Obradovića.

Obradović, koji je sedam puta nastupio i za selekciju Srbije, zapao je za oko nekolicini velikih evropskih klubova, ali prisustvo zemljaka Mralema Sulejmanija u Ajaksu, navodno, je razlog više zbog koga bi defanzivac prešao baš u klub iz Amsterdama.

Očekuje se da će Ajaks krenuti u realizaciju ovog transfera čim Vermalen i zvanično napusti taj klub. Cena 20-godišnjeg levog beka je 7 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve