Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.06.2009.

13:38

Peres: "Sledeći je Ronaldo"

Predsednik madridskog Reala Florentino Perez najavio je da će, nakon Brazilca Kake, u taj klub dovesti i Portugalca Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U razgovoru sa novinarima, pošto je obavestio javnost da je brazilski as potpisao šestogodišnji ugovor uz obeštećenje od 68 miliona evra, Peres je obećao nove spektakularne transfere.

Peres je tokom predsedničke kampanje za svoj drugi mandat na toj funkciji Peres obećao da će u ’kraljavski klub’, osim Kake, dovesti i Ronalda, Francuza Franka Riberija i španske reprezentativce Ćabija Alonsa, Davida Vilju i Davida Silvu.

Na konferenciji za novinare predsednik Real Madrida je rekao da mu sada predstoje pregovori sa čelnicima Mančester Junajteda oko Ronaldovog transfera.

"Uvek razmišljamo o vrhunskim pojačanjima, a Ronaldo i Zlatan Ibrahimović su na vrhu moje liste želja. Veoma smo zainteresovani za Ronalda, ali moramo da razgovaramo sa Mančester Junajtedom, pošto ne smemo da narušimo odnose sa tim klubom", istakao je Peres.

U prvom mandatu Perez je na ’Santijago Bernabeu’ doveo Luisa Figa, Zinedina Zidana i Dejvida Bekama, a Kakin transfer je drugi po vrednosti u klupskoj istoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve